Bozdağ: Namuslu bir genel başkansan...   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (16:36)   Son Mesaj: 03-09-2011 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 450  

    03-09-2011

    Bozdağ: Namuslu bir genel başkansan...

    Bozdağ: Namuslu bir genel başkansan...


    AK Partili Bekir Bozdağ, İklim Bayraktar'ın iddialarıyla gündeme gelen taciz iddiaları için Kılıçdaroğlu'na çağrı... Bozdağ, 'AK Parti'li tepe yöneticiyle ilgili özel ilişki' iddiaları için "Namuslu genel başkansan o ismini açıkla” dedi.

    AK Partili Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, OdaTV muhabiri İklim Bayraktar"ın açıklamalar sonrası Kılıçdaroğlu'nun 'Bir AKP'li tepe yöneticisiyle ilgili olarak anlattığı bazı olaylar vardı' diyerek gündeme getirdiği iddialarla ilgili açık çağrı yaptı.
    AK Partili Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine cevap vererek, "Kimseyi töhmet altında bırakma. Namuslu genel başkansan AK Partili o yöneticinin ismini açıkla" dedi.

    Gazeteci İklim Bayraktar CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kendisini taciz ettiğini ve bu konuda Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söylemişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Bayraktar"ın, Baykal hakkındaki taciz iddiasıyla ilgili olarak "Bana AKP'li bir yöneticiyle ilgili özel ilişkiyi banda alabileceğini söyledi. Hatta adres bile verdi. Bu kişinin ismini İklim Hanım açıklasın" demişti.

    KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI ŞÖYLEYDİ

    İklim Bayraktar'ın sizinle görüştüğüne dair iddialar var? Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Bayraktar, Odatv muhabiri olarak geldi ve kendisi uzun süre beklemiş görüşmek için. Oda tv muhabiri olarak geldi görüştüm. Ben İklim hanımdan bir şey istiyorum. Bana anlattığı bir bölüm daha var. Onu da anlatmasını istiyorum. Bir AKP yöneticisi, tepe yöneticisiyle ilgili olarak anlattığı bazı olaylar vardı" yanıtını verdi.

    Kılıçdaroğlu, "Bir bakan mı?" sorusu üzerine de "Eğer İklim Hanım bunu açıklarsa o zaman ben merak ediyorum AKP medyası ne yazacak. Aramızdaki bir görüşme olduğu için ben bu görüşmeyi anlatmak istemiyorum. Ama Sayın Bayraktar teybe aldığını söylüyor. Ben o teybin açıklanmasını isterim. Orada kimin hakkında neleri anlattığını Sayın Bayraktar'ın anlatmasını isterim. Sanırım asıl şok o tarafta yaşanacaktır" dedi.

    "Gazetelerde yer almayan bölümü siz açıklayacak mısınız?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Hayır. Çünkü benim elimde teyp bandı yok. Onun açıklamasını isterim. Teyp kaydını bana verirse ben açıklarım. İddia sahibi ben değil" diye konuştu.

    "Teybe aldığını size söyledi mi?" sorusuna da Kılıçdaroğlu, "Teybe aldığını bana söylemedi. Ben gazetelerden öğrendim" yanıtını verdi.




    Bozdağ: Namuslu bir genel başkansan... Yorumları