Kar İstanbul'da şiddetini arttırdı /   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (15:57)   Son Mesaj: 03-09-2011 (15:57)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    03-09-2011

    Kar İstanbul'da şiddetini arttırdı /

    Kar İstanbul'da şiddetini arttırdı /


    İstanbul, güne kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışıyla başladı. Kar kalınlığı birçok ilçede 20 cm'ye ulaştı. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da bugün ve yarın da karlı havanın etkili olması bekleniyor.



    Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporlarına göre İstanbul'da bugün ve yarın da karlı hava etkili olacak
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; kar yağışı nedeniyle kent genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Dün akşam saatlerinde Kartal Köprülü kavşağında meydana gelen trafik kazası nedeniyle E-5 yolu Emniyet yetkilileri tarafından ikinci bir kaza olmaması için bir süre trafiğe kapatıldı. Olay yerindeki hasarlı araçlar kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı.

    İstanbul, güne kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışıyla başladı. Kar kalınlıkları; Şile, Beykoz, Ağva, Silivri ve Binkılıç'ta: 15-20 cm, Beylikdüzü, Halkalı, İkitelli, Zekeriyaköy, Çamlıca, Pendik, Kartal, Tuzla:8-12 cm, G.O.Paşa, Ümraniye, Çekmeköy, Bostancı:4-7 cm, Taksim, Beşiktaş, Eminönü, Kağıthane:3 cm olarak ölçüldü.

    Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre kar yağışının aralıklarla Perşembe akşam saatlerine kadar devam etmesi ve sonrasında İstanbul'u terk ederek yerini ılıman havaya bırakması bekleniyor.

    Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, dün sabah saat 07.00'den bugün sabah 07.00'ye kadar karla mücadele çalışmalarında 4 bin 24 ton tuz 32 ton solüsyon kullandı. Kimsesiz 233 vatandaş da, Tevfik Aydeniz Spor Tesisi ve otelde misafir ediliyor.





    Kar İstanbul'da şiddetini arttırdı / Yorumları