Zincir takmayan araca izin verilmiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (16:56)   Son Mesaj: 03-09-2011 (16:56)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    03-09-2011

    Zincir takmayan araca izin verilmiyor

    Zincir takmayan araca izin verilmiyor


    Tüm yurdu etkisi altına alan ve dün sabahtan itibaren Denizli'de de etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle polis karayolunda bazı önlemler aldı.

    Tüm yurdu etkisi altına alan ve dün sabahtan itibaren Denizli'de de etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolunun Cankurtaran mevkinde araç trafiğini zaman zaman olumsuz etkiliyor.
    Dün sabah başlayan ve bu sabah saatlerine kadar yağan kar yağışı sebebiyle bazı ilçe, belde ve köylerde okulların bir gün tatil edildiği Denizli'de, köy yollarının açık kalması için ekipler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Denizli kent merkezinde etkisini yitiren kar yağışı yüksek yerlerde devam ederken, Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolunun Cankurtaran mevkinde etkili olmaya devam ediyor. Karayolları ekiplerinin tuzlama ve kar kürüme çalışmalarını sürdürdüğü bölgede, zincirsiz araç geçişine izin verilmiyor.

    Kentin çıkış noktası olan Bağbaşı bölgesinde tedbirlerini arttıran polis ekipleri, zincir takmayan araçların geçişine izin vermiyor. Cankurtaran mevkinde zaman zaman etkisini arttıran kar, tipi ve sis nedeniyle araç trafiği yavaş ilerlerken, sürücüler de zincir takmak için yoğun çaba sarfetti. Otobüslerde bulunan yolcu ve turistler de zincirlerin takılıp yola devam etmek için bekledi.

    Öte yandan Denizli Belediyesi, yolların kapanmaması amacıyla 20 kar temizleme makinesi ve 150 kişiden oluşan ekiplerle tuzlama ve kar temizleme çalışması yapıyor. Ekipler özellikle yüksek kesimlerde yol temizlemesine ağırlık verdi. Bu arada Denizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddeler başta olmak üzere kamu kuruluşları girişlerini ve kaldırımları, kardan temizledi.







    Zincir takmayan araca izin verilmiyor Yorumları