CHP'li Artıman'dan Üzmez uyarısı!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (15:36)   Son Mesaj: 03-09-2011 (15:36)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    03-09-2011

    CHP'li Artıman'dan Üzmez uyarısı!

    CHP'li Artıman'dan Üzmez uyarısı!


    CHP İzmir Milletvekili Canan Aritman, 13 yaşındaki B.Ç’ye cinsel tacizde bulunmaktan 13 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edilen Hüseyin Üzmez’in tahliye edilmesine tepki göstererek, 'Hüseyin Üzmez’i kaçırtmayın' uyarısı yaptı.

    Aritman yaptığı yazılı açıklamada, 13 yaşındaki B.Ç"ye cinsel tacizde bulunma, beden ve ruh sağlığının bozulmasına neden olma ve alıkoyma suçlarından 13 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edilen eski Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez"in CMK 102"nci madde uyarınca cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra tekrar tutuklanmak üzere serbest bırakıldığını söyledi.
    Aritman, "Bu süreç içerisinde aynen salıverilen Hizbullah hükümlülerinde yaşandığı gibi kaçmaması, ortadan kaybolmaması hususunda İçişleri Bakanlığının gerekli izleme ve kontrol görevini eksiksiz yerine getirmesini bekliyoruz. Görev ihmali nedeniyle bu hükümlünün de aynen Hizbullah üyelerinde olduğu gibi kaçması, kaybolması kamu vicdanında derin yaralar açacaktır. Hizbullahçıları kaçırttınız, Hüseyin Üzmez"i kaçırtmayın, iyi izleyin. Biz de İçişleri Bakanlığı"nın takipçisiyiz" dedi.




    CHP'li Artıman'dan Üzmez uyarısı! Yorumları