Ağrı'da gümrük operasyonu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (16:08)   Son Mesaj: 03-09-2011 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 720  

    03-09-2011

    Ağrı'da gümrük operasyonu

    Ağrı'da gümrük operasyonu


    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, önceden tespit edilmiş 70 kişiye ait adreslere emniyet güçleri tarafından operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'nün bazı çalışanları ile gümrük işleriyle uğraşan sivil kişilerin yaşadığı 4 köydeki evlere düzenlenen eş zamanlı operasyonda onlarca kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

    Edinilen bilgilere göre, önceden tespit edilmiş 70 kişiye ait adreslere Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat şubeleri ekipleri tarafından operasyon düzenledi. Ağrı'dan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyona yaklaşık 500 polisin katıldığı bildiriliyor.

    Operasyonda bir çok gümrük muhafaza memuru ve gümrük işleriyle uğraşan sivil kişiler gözaltına alındığı bildirilirken, Ağrı Valiliği'nin konuyla ilgili bir basın açıklaması yapması bekleniyor




    Ağrı'da gümrük operasyonu Yorumları