Kadınlar gününde hastane, çiçek bahçesine döndü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (14:58)   Son Mesaj: 03-09-2011 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 729  

    03-09-2011

    Kadınlar gününde hastane, çiçek bahçesine döndü

    Kadınlar gününde hastane, çiçek bahçesine döndü


    Pembe Yakalı Melekler Projesi'nden faydalanan kursiyerler Suluova Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane çalışanlarına ve hastalara karanfil dağıttılar.

    Proje Koordinatörü Sefer Demir ile birlikte saat 12.00 de hastaneye gelen kursiyerler hastaların ve tüm personelin kadınlar gününü kutladılar.
    Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Hastane Çalışanlarını ve hastaları ziyaret eden Kursiyerler Hastaneyi Adata Çiçek Bahçesine Çevirdi. :

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle "Pembe Yakalı Melekeler Projesi" kapsamında eğitim gören kursiyerler Suluova Devlet Hastanesinde bulunan Personel, Hasta, Doktor, Hemşire Ve Hasta Yakınlarına Karanfiller Vererek, Günlerini Kutladılar. Tüm Odaları Gezen kursiyerler, Hastaneyi Adata Çiçek Bahçesine Çevirdi.

    Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı ve Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından uygulanmakta olan "Pembe Yakalı Melekler Projesi" çerçevesinde "Çocuk Bakıcılığı" konusunda eğitim gören 60 kursiyer "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle Suluova Devlet Hastanesini ziyaret ederek çiçekler dağıttılar.

    Proje Koordinatörü Sefer Demir ile birlikte 8 Mart 2011 Salı günü saat: 12.00 da Suluova Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştiren kursiyerler, Hastane Baştabip Yrd. Kadir Karaer, Hastane Müdürü Ali Yılmaz, Hastane Başhemşiresi Şeniz Doker, Başhemşire Yrd. Hamide Öztürk ile kadın çalışanları, doktor, hemşire, hasta ve hasta yakınlarına karanfil vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladı. Hastanenin tüm odalarını dolaşan Pembe Yakalı Melekler, hastanenin içini adata çiçek bahçesine çevirdi.

    Durumdan oldukça memnun kalan hastalar ve hastane personeli ise kursiyerlere bu ince nezaketlerinden dolayı teşekkür ettiler.




    Kadınlar gününde hastane, çiçek bahçesine döndü Yorumları