Beşiktaş’ta 25 otomobilin lastiğini kestiler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (14:04)   Son Mesaj: 03-09-2011 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    03-09-2011

    Beşiktaş’ta 25 otomobilin lastiğini kestiler

    Beşiktaş’ta 25 otomobilin lastiğini kestiler


    Beşiktaş’ta park halindeki 25 aracın lastiği kesildi. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler gece yarısı gerçekleştirildiği tahmin edilen olayla ilgili polis inceleme başlattı.

    Mağdur vatandaşlar, araçlarına zarar veren kişi veya kişilerin biran önce bulunmasını istedi.
    Abbasağa Mahallesi"nde gerçekleşen olayda, sabah işlerine gitmek için araçlarının yanına gelen vatandaşlar kötü bir süprizle karşılaştı.

    Araçlarının lastiklerinin kesildiğini gören mahalleli hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Salhaneci Sokak, Abbasağa Kuyu Sokak, Kasap Kamil Sokak ve Rebap Sokak üzerinde bulunan 25 aracın lastiklerinin kesildiğini belirledi.

    Olayı gerçekleştiren kişi ve kişilerin özellikle güvenlik kamerası olmayan sokakları seçtikleri anlaşıldı. Polis ekipleri gece geç saatlerde gerçekleştiği tahmin edilen olayı aydınlatabilmek için bu sokaklara çıkan diğer sokaklardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

    Bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla yedek lastiklerini takarken, bazıları da tamirci çağırmak zorunda kaldı. Mağdur vatandaşlardan Yılmaz Güneş, Elif Gamze Ülkü ve Gülgün Kara Hüseyin, akşam araçlarını park ettikten sonra evlerine gittiklerini, sabah komşuların ikazlarıyla dışarı çıktıklarında araçlarının lastiklerinin kesildiğini gördüklerini söyledi.

    Bugüne kadar mahallelerinde böyle bir olayın yaşanmadığını belirten vatandaşlar, sokaklarında park probleminin olduğunu ancak hiç kimsenin böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediklerini söyledi.

    Hasar gören araçların tek tek plakasını kaydederek zabıt tutan polis ekipleri ise olayı gerçekleştiren kişi ve kişileri yakalamak için çalışma başlattı.




    Beşiktaş’ta 25 otomobilin lastiğini kestiler Yorumları