Halk otobüsü otomobili sürükleyip götürdü /   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (12:56)   Son Mesaj: 03-09-2011 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    03-09-2011

    Halk otobüsü otomobili sürükleyip götürdü /

    Halk otobüsü otomobili sürükleyip götürdü /


    Başkentte akşam saatlerde etkisini artıran kar yağışı hayatını adeta durmasına neden oldu.Yokuş aşağı inen bir halk otobüsü ise kayarak biri polis ekip otosu olmak üzere iki araca çarptı.



    Ülke genelinde etkili olan kar yağışı Ankara'da dün akşam saatlerinden itibaren aralıklarla Başkentte de etkili olmaya devam ediyor.
    Başkentte ara sokakların büyük kısmı trafiğe kapanırken ana bulvar ve caddelerde de trafik durma noktasına geldi. Ankara-Konya Karayolu'nda çok sayıda araç mahsur kaldı.

    Pursaklarda okullarında mahsur kalan öğrencileri polis ekipleri evlerine götürdü. Çankaya ile Mamak'ı birbirine bağlayan Vedat Dolakay Caddesi adeta buz pistine döndü. Çok sayıda araç caddeyi çıkamadı. Yokuş aşağı inen bir halk otobüsü ise kayarak biri polis ekip otosu olmak üzere iki araca çarptı. Belediye ekipleri ise yoğun kar yağışına rağmen tuzlama çalışmalarını yürütüyor.





    Halk otobüsü otomobili sürükleyip götürdü / Yorumları