Eroğlu, twitter hesabını kullanıma açtı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (12:56)   Son Mesaj: 03-09-2011 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    03-09-2011

    Eroğlu, twitter hesabını kullanıma açtı

    Eroğlu, twitter hesabını kullanıma açtı


    Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, twitter hesabını kullanıma açtı.

    Çevre ve Orman Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, teknolojiye aşinalığıyla bilinen Bakan Eroğlu'nun vatandaşlarla iletişimini bir adım daha ileriye taşıyarak twitter hesabını kullanıma açtığı belirtildi.
    Eroğlu'nun, bakanlığının teknoloji yatırımlarına önem vererek altyapı çalışmalarını hızlandırdığına işaret edilen açıklamada, bunun sonucunda bakanlık ve bağlı kuruluşlarının bilgi-;işlem altyapılarının bugünün şartlarına göre yeniden revize edildiği bildirildi.

    Açıklamada, Eroğlu'nun, DSİ Genel Müdürlüğü döneminde de 2005 yılını ''Teknoloji Yılı'' ilan ederek, DSİ'nin kendi e-dönüşüm programını oluşturduğu ve hayata geçirdiği hatırlatıldı.

    Açıklamada, Çevre ve Orman Bakanlığı ''Çevreden Haberler'' bültenini mail yoluyla her hafta 98 bin 414 kişiye ileten Eroğlu'nun, yeni açtığı twitter hesabından da vatandaşların sorularına bizzat cevap vererek, sıcak bir iletişimin kapılarını aralamış olduğu ifadesine yer verildi.




    Eroğlu, twitter hesabını kullanıma açtı Yorumları