Şiddetli rüzgar Kayseri'de hayatı felç etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (12:57)   Son Mesaj: 03-09-2011 (12:57)    Cevap: 0    Gösterim: 577  

    03-09-2011

    Şiddetli rüzgar Kayseri'de hayatı felç etti

    Şiddetli rüzgar Kayseri'de hayatı felç etti


    Kayseri'de gece saatlerinde güney ve güneybatı yönlerinden esen ve saatteki hızı kilometreye, açık alanlarda ise 80 kilometreye ulaşan rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi.

    Kayseri kent merkezinde şiddetli rüzgar hayatı felç ederken, kar yağışı nedeniyle 10 köy yolu ulaşıma kapandı.
    Meteoroloji yetkilileri, dün gece saatlerinde güney ve güneybatı yönlerinden esen rüzgarın hızının saatte 60 kilometreye, açık alanlarda ise 80 kilometreye ulaştığını bildirdi. Rüzgar nedeniyle bazı tabelalar yerinden sökülürken, bir otomobil galerisinin garaj duvarının yıkılmasıyla araçlar zarar gördü.

    Soba zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olmasını isteyen yetkililer, şehir merkezinde öğleden sonra yağmur, akşam saatlerinden itibaren de kar yağışının beklendiğini kaydetti.

    İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle ilçelerden Sarız'da 5, Yahyalı'da 5 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu, yol açma çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.






    Şiddetli rüzgar Kayseri'de hayatı felç etti Yorumları