Cüceloğlu'nun yeğeni Ak Parti'den aday adayı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (12:37)   Son Mesaj: 03-09-2011 (22:26)    Cevap: 1    Gösterim: 759  

    03-09-2011

    Cüceloğlu'nun yeğeni Ak Parti'den aday adayı

    Cüceloğlu'nun yeğeni Ak Parti'den aday adayı


    Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun yeğeni Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olarak görev yapan Mustafa Cüceloğlu, AK Parti’den Mersin Milletvekili Aday Adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

    Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun yeğeni Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olarak görev yapan Mustafa Cüceloğlu, AK Parti"den Mersin Milletvekili Aday Adayı olmak üzere görevinden istifa etti.
    MUSTAFA CÜCELOĞLU KİMDİR?

    1966, Mersin"in Silifke ilçesi doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Silifke"de yaptıktan sonra 1988 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi"nden mezun oldu.

    1990 yılından itibaren Veteriner Hekim ve yönetici olarak sırasıyla Tokat - Pazar İlçe Tarım Müdürlüğünde, Tokat - Sulusaray İlçe Tarım Müdürlüğünde, Kayseri - Yahyalı Hayvancılık Üretme İstasyonunda çalıştıktan sonra, 1998-2008 yılları arasında, 10 yılı aşkın bir süre Silifke"de İlçe Tarım Müdürü olarak görev yaptı.

    2008 yılında Ankara"da Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Ticaret ve Pazarlama Dairesi Başkanı olarak atanan Mustafa CÜCELOĞLU, 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti"den Mersin Milletvekili Aday Adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

    Yalnız Silifke değil Erdemli ve Mersin" de iyi tanınan ve saygın bir aileden geliyor. İletişim Profesörü Doğan Cüceloğlu"nun öz yeğeni.




    Cüceloğlu'nun yeğeni Ak Parti'den aday adayı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-09-2011, 22:26

    --->: Cüceloğlu'nun yeğeni Ak Parti'den aday adayı


    Mustafa Cüceloğlu kıymetli ve çalışkan bir insandır. Milletvekili olarak da hem Türkiyeye hem de Silifkeye faydalı olur. Allah yolunu açık etsin. Geleceğin Tarım Bakanı adaylarından birisi bence. Silifkede de çok seviliyor. Başarılar dileriz...
    SABİT YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) SABİT YILDIZ Ziyaretci