Kar yağışı trafik kazalarını da getirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (13:08)   Son Mesaj: 03-09-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    03-09-2011

    Kar yağışı trafik kazalarını da getirdi

    Kar yağışı trafik kazalarını da getirdi


    Soğuk hava ve kar yağışı trafik kazalarını da artırdı. Nevşehir'de 14 trafik kazasında 28 kişi yaralandı. Çorlu'da birçok kaza meydana geldi. Sürücülerin olası trafik kazalarına karşı tedbir almaları ve dikkatli olmaları gerekiyor.

    Alınan bilgilere göre, Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinden Nevşehir yönüne giden İsmail Akbaş'ın (27) kullandığı 50 EH 339 plakalı otomobil, Acıgöl-;Nevşehir çevre yolunda buzlanma nedeniyle uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Akbaş ve eşi Fatma (25) ile çocukları Erdinç (1), kardeşi Nazlı Çiğdem (33) ile yeğenleri Esma (13) ve Umut Çiğdem (12) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Nevşehir Dr. Şevki Atasagun Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    Aynı saatlerde, Nevşehir-Niğde karayolunda Nevşehir yönüne gelen Osman Demir (34) yönetimindeki 50 ES 292 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü Osman Demir yaralandı.

    Nevşehir-;Ürgüp yolu Uçhisar kavşağı yakınlarında, Günay Parlak (37) idaresindeki 50 DT 387 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle refüjdeki elektrik direğine çarptı. Yaralanan Parlak, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

    Bu arada, gece boyunca Nevşehir-;Ürgüp, Nevşehir-;Uçhisar, Nevşehir-;Gülşehir ve Nevşehir-;Acıgöl arasındaki yollarında buzlanma nedeniyle meydana gelen 11 kazada ise 20 kişi yaralandı.

    ÇORLU'DA ÇOK SAYIDA TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

    Çorlu'da etkili olan kar yağışı kazaları da beraberinde getirdi. Kar nedeniyle kayganlaşan yolda ilerleyemeyen araçlar kaza yaptı. Kimi önünde seyreden araca, kimi ise kayarak duran arabaya çarptı.

    Çorlu'da hemen her kar yağışında en büyük sıkıntının yaşandığı bölgelerden biri olan Emlak Konutları bölgesinde kar yağışı ile birlikte yine bildik manzaralar yaşandı. Kar ve buz nedeniyle kayganlaşan köprüye çıkmakta zorlanan sürücüler uzun süre çaba sarf ettiler. Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobiller ise peş peşe kaza yaptı. Kimi sürücü duramayarak önünde seyreden araca çarptı kimi sürücüler ise ancak bariyerlere çarparak durabildi. Araçların uzun süre çıkamadığı köprü önüne gelen vatandaşlar ise evlerine yürüyerek gitmeyi tercih etti.

    Yaşanan yoğunluk ve art arda gelen kazalar nedeniyle polis ekipleri yolu bir süre sonra trafiğe kapattı.




    Kar yağışı trafik kazalarını da getirdi Yorumları