Sakarya'da yaşlı adam donarak öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (12:04)   Son Mesaj: 03-09-2011 (12:04)    Cevap: 0    Gösterim: 577  

    03-09-2011

    Sakarya'da yaşlı adam donarak öldü

    Sakarya'da yaşlı adam donarak öldü


    Sakarya'da kar yağışı etkili oldu. İl genelinde 100'e yakın köy yolu ulaşıma kapandı. Karasu ilçesinde alzheimer hastası yaşlı adam gece evini terk etti. Yaşlı adam evin dışında donarak hayatını kaybetti.

    Alınan bilgilere göre Sakarya'da il genelinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sıcaklığın 0 derece olarak ölçüldüğü Sakarya'da yüksek kesimlerde kar kalınlığı 15 cm'yi buldu. Geyve, Hendek, Kocaali ve Taraklı İlçelerinde 100'e yakın köy yolu ulaşıma kapandı. Yetkililer bölgede yol açma çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdiler.

    Karasu İlçesi Yassıgeçit Köyünde ise 1 kişi soğuktan donarak öldü. Alzheimer hastası olduğu öğrenilen ve oğlu ile birlikte yaşayan emekli ormancı Mehmet Habiboğlu (83) gece aniden evden çıkarak kayboldu. Habiboğlu yakınları tarafından evinin kapısında donmuş olarak bulundu. Olayla ilgili jandarma ve savcılık araştırma başlattı.
    Öte yandan Korucuk Mahallesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlar mahalle aralarına giremedi. Araçlarını çıkaramayan vatandaşlar yürüyerek ana caddelere ulaştıktan sonra belediye otobüslerine bindiler. Yürümek zorunda kalan vatandaşların bir kısmı halinden memnun olurken, bir kısmı ise yetkililere tepki gösterdi.

    Kocaali ilçesinde ise hasta almak üzere yola çıkan bir ambulans kar nedeniyle mahsur kaldı. Ambulans jandarma ve özel idare ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Yetkililer il genelinde çalışmaların sürdüğünü bildirdiler.




    Sakarya'da yaşlı adam donarak öldü Yorumları