Kapkaççı polisten kaçamadı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (12:06)   Son Mesaj: 03-09-2011 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

    03-09-2011

    Kapkaççı polisten kaçamadı

    Kapkaççı polisten kaçamadı


    Osmaniye’de bir bayanın çantasını kapkaç suretiyle alarak kaçan bir şahıs Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gizlendiği inşaatta yakalandı.

    İl Merkezi Raufbey Mahallesi Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı üzerinde kaldırımda yaya olarak ilerleyen Necla Ö.(30)'nün çantası kapkaç yapılmak suretiyle hafif kirli sakallı, siyah giyimli, kapüşonlu bir şahıs tarafından çalındı.
    Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince olayın mağduru ve görgü tanıklarıyla yapılan görüşmeler neticesinde, hırsızlık olayının şüphelisinin kapkaç olayının yakınında bulunan bir inşaata girdiği tespit edildi.

    Erdinç A. (31) inşaatta duvarın dibine gizlenmiş vaziyette kol çantası ile yakalanarak etkisiz hale getirildi. Kapkaççı şahıs yakalandığı inşaat dışında bekleyen vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

    Şahısın yapılan üst aramasında müşteki bayana ait olduğu tespit edilen, nüfus cüzdanı, Nokia marka 1101 cep telefonu ve 5 TL paraya el konularak sahibine teslim edildi.

    Olayla ilgili yakalanan şahsın Emniyet kayıtlarında çeşitli suçlardan birçok suç kaydının olduğu anlaşıldığı ve çıkarıldığı adli makamlarca "nitelikli hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.






    Kapkaççı polisten kaçamadı Yorumları