Maltepe'de LPG'li bir otomobil yandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (12:06)   Son Mesaj: 03-09-2011 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

    03-09-2011

    Maltepe'de LPG'li bir otomobil yandı

    Maltepe'de LPG'li bir otomobil yandı


    Maltepe'de LPG'li bir otomobil seyi halindeyken birdena alev aldı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı aracın LPG tankı, bir anda alev aldı.

    Alınan bilgiye göre; Mustafa Kurt, dün akşam ikinci elden satın aldığı 34 JNL 48 plakalı otomobili, Maltepe Fındıklı Başıbüyük yolu üzerinde yedek parça dükkanına götürmek istedi. Araç, Başıbüyük yolu üzerinde bir anda yanmaya başladı. Büyük panik yaşayan Mustafa Kurt, aracı yol kenarına park ederek dışarıya çıktı. Kurt, çevreden yetişen vatandaşların da yardımıyla yangını söndürmeye çalıştı fakat alevler kısa sürede aracın tamamını sardı. Araçta zaman zaman meydana gelen patlamalar, çevrede paniğe neden oldu. Aracın LPG tankı da, büyük bir gürültüyle alev aldı.

    Vatandaşlar ve araç sahibi Kurt, alev topuna dönen araca yaklaşamadı. Aracının yanışını çaresizlik içinde izleyen Kurt, basın mensuplarının sorularını sinirli bir tavırla "Bilmiyorum" diyerek yanıtsız bıraktı. Araç, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü.

    Bir görgü şahidi, "Sahibi kaloriferi açınca bir anda alev almış. Yoğun alev nedeniyle biz müdahale edemedik" dedi. Söndürme çalışmalarına yardım eden Hasan Kaydı da, "Aracın kabloları alev almıştı. Yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştık ama araç bir anda yanmaya başladı" diye konuştu.




    Maltepe'de LPG'li bir otomobil yandı Yorumları