Balıkesir AK Parti'de ilk resmi aday adayı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (11:37)   Son Mesaj: 03-09-2011 (11:37)    Cevap: 0    Gösterim: 607  

    03-09-2011

    Balıkesir AK Parti'de ilk resmi aday adayı

    Balıkesir AK Parti'de ilk resmi aday adayı


    Balıkesir'in tanınmış işadamlarından Hakan Özdamar, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Özdamar, parti binasına giderek ilk resmi müracaatını yapan isim oldu.

    Balıkesir'de Özdamarlar Un fabrikasının sahibi olan Hakan Özdamar, Bilkent Üniversitesi İşletme bölümü mezunu. Amerika'da ileri derecede İngilizce ve hayvancılıkla ilgili eğitim aldığını anlatan Hakan Özdamar, kendilerine ait Özdamarlar Un Sanayi bünyesinde 250 başlık besi hayvancılık tesisi kurduklarını, aile şirketinde değişik kademelerde görev yaptıktan sonra Özdamarlar'ın yönetim Kurulu 2. başkanlığına getirildiğini anlattı. Hayvancılık sektöründe 12 yıldır profesyonel anlamda hizmet verdiklerini belirten Hakan Özdamar iş hayatındaki başarısını partisine de yansıtmak istediğini söyledi. Geçtiğimiz Kasım ayında atanan il yönetiminde görev alan Hakan Özdamar, 15 Ocak 2011 tarihinde istifa dilekçesini vererek milletvekili aday adayı oldu.
    "HİZMET İÇİN VARIM"
    Balıkesir için üstün bir çalışma hizmeti vereceğini söyleyen Hakan Özdamar, "Ben hizmet için varım. Milletvekilliği bunun için bir köprü olacak. Partimizle birlikte Balıkesir için çalışma niyetindeyiz. Üstümüze düşen görevi en iyi ve namuslu bir şekilde yapacağız. Nasip olur da milletvekilliğine seçilirsem ortaya iş gücümüzü, azmimizi ve emeğimizi koyarak Balıkesirli vatandaşlarımız ile Ankara arasında bir köprü kuracağız" dedi.

    Hakan Özdamar'ın milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda hazır bulunan il ve merkez ilçe yöneticileri aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.




    Balıkesir AK Parti'de ilk resmi aday adayı Yorumları