Canavar babaya çifte tutuklama!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (21:04)   Son Mesaj: 03-08-2011 (21:04)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    03-08-2011

    Canavar babaya çifte tutuklama!

    Canavar babaya çifte tutuklama!


    Balıkesir'de engelli kızını döverek öldüren Hüseyin Erden (70), hem cinayet hem adam yaralama suçlarından ayrı ayrı olmak üzere tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Dün meydana gelen olayda 2. Sakarya Mahallesi'ndeki evinde yıllardır beraber yaşadığı 38 yaşındaki engelli kızı Ayten Erden'i hareketlerine dayanamayıp sinirlenerek öldürünceye kadar döven Hüseyin Erden emniyetteki sorgulamasının ardından adli makamlara teslim edildi. Evde kızını sopa, demir ve yumruklayarak dövüp öldürdükten sonra dışarıya çıkan Hüseyin Erden, aynı gün öğleden sonra dışarıda karşılaştığı Cemil Işık (52) isimli daha önceden aralarında kavga olduğu ileri sürülen bir şahsı da bıçakla saldırıp yaralamıştı. Vücuduna aldığı 4 bıçak darbesiyle ağır yaralanan şahıs Balıkesir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Bıçakla adam yaralama olayının şüphelisi olarak yakalanan Hüseyin Erden'in evinde arama yapan polis evdeki divanda cansız halde yatan engelli kızı görünce Hüseyin Erden'ın işlediği cinayet olayı da ortaya çıkarılmıştı. Her tarafı morluklar içinde kalan Ayten Erden'in cenaze otopsi için bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken gözaltına alınan Hüseyin Erden ise rahat hareketleriyle dikkat çekti. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'deki sorgulamasının ardından bugün öğleden sonra adli makamlara teslim edilen Hüseyin Erden, soruşturmayı yürüten savcı tarafından kasten adam öldürme ve bıçakla kasten adam yaralama suçlarından ayrı ayrı tutuklanması istemiyle şüpheliyi mahkemeye sevk etti. Nöbetçi mahkemede ifadesi alınan Hüseyin Erden iki ayrı suçtan da tutuklanıp Kepsut ilçesindeki Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Dünya Kadınlar Gününde meydana gelen olay infial uyandırdı.




    Canavar babaya çifte tutuklama! Yorumları