Trabzon'da ölen kardeşler toprağa verildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (16:54)   Son Mesaj: 03-08-2011 (16:54)    Cevap: 0    Gösterim: 504  

    03-08-2011

    Trabzon'da ölen kardeşler toprağa verildi

    Trabzon'da ölen kardeşler toprağa verildi


    Trabzon'un Hayrat ilçesinde, uyudukları sırada evlerinde çıkan yangında ölen 2 çocuğun cenazesi toprağa verildi.

    İlçenin Balaban Beldesi Hamzalı Mahallesi'nde, önceki gece çıkan yangında tamamen yanarak çöken evlerinin enkazı altında kalarak can veren Adem ile Arzu Yaldız çiftinin çocukları Sercan Aras (4) ile ilköğretim okulu öğrencisi ablası Simgenaz'ın (7) cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarınca alındı.
    Hamzalı Mahallesi'ne getirilen Simgenaz ile Sercan Aras kardeşlerin cenazesi, daha sonra cenaze töreni için mahalledeki camiye götürüldü.

    Çocukların cenazesi, burada öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığına getirilerek yan yana defnedildi.

    Baba Adem Yaldız'ın güçlükle ayakta durduğu cenaze törenine, Hayrat Kaymakamı Ömer Dereci, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Hayrat Müftüsü Hasan Güneş, Balaban Belediye Başkanı Ömer Hacıbektaşoğlu, Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy ve Of Müftüsü Mehmet Genç'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

    Olayda ağır yaralanan ve çocuklarını kurtarmak için büyük mücadele veren anne Arzu Yaldız'ın tedavisinin ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde sürdüğü öğrenildi.




    Trabzon'da ölen kardeşler toprağa verildi Yorumları