19 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (16:38)   Son Mesaj: 03-08-2011 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    03-08-2011

    19 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı

    19 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı


    AK Parti'ye çeşitli siyasi partilerden ve bağımsız belediyelerden katılım gerçekleşti. 11 ilden 5 ilçe 14'ü belde olmak üzere 19 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı ve rozetlerini Başbakan Erdoğan taktı.

    Ak Parti'nin bugün yapılan grup toplantısında çeşitli partilerden 19 belediye başkanı, AK Parti'ye katıldı. Yeni AK Parti'li belediye başkanlarının rozetlerini grup konuşmasının sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı.

    AK Parti'ye katılan belediyelerden yedisi Saadet Partisi'nden, üçü MHP'den, ikisi CHP'den, ikisi DSP'den, biri DP'den ve dördü ise bağımsız.

    Burdur"un Gölhisar, Diyarbakır"ın Çermik ve Çüngüş, Ordu"nun Mesudiye ile Şanlıurfa"nın Birecik ilçelerinin belediye başkanları AK Parti"ye katıldı.

    5 ilçenin yanı sıra; Ayfon Sinanpaşa"ya bağlı Kılıçarslan ile Küçükhüyük, Aksaray"ın Ortaköy ilçesine bağlı Harmandalı, Antalya Manavgat"a bağlı Sarılar, Diyarbakır Bismil"e bağlı Yukarısalat, Erzurum"un İspir ilçesine bağlı Madenköprübaşı, Kahramanmaraş Merkez"e bağlı, Baydemirli, Nurhak ilçesine bağlı Tatlar ve Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba ile Yeşilböre, Nevşehir"in Gülşehir ilçesinden Abuuşağı ve Ovaren, Trabzon"un Arsin ilçesine bağlı Atayurt son olarak da Sürmene"ye bağlı Ormanseven beldelerinin başkanları AK Parti rozeti taktı.

    AK Parti'ye geçen belediyeler ve geldikleri partiler şöyle:



    Haber 7




    19 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı Yorumları