Yıldız: Kadınlar için her türlü çalışma yapılacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (15:38)   Son Mesaj: 03-08-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    03-08-2011

    Yıldız: Kadınlar için her türlü çalışma yapılacak

    Yıldız: Kadınlar için her türlü çalışma yapılacak


    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 8 Mart Kadınlar Günü ile ilgili yayınladığı mesajda, kadınların her alan hak ettiği yerde olması için her türlü çalışmanın yapılacağını söyledi.

    Bakan Taner Yıldız, toplumsal hayatta en büyük yükün kadınların omuzlarında olduğunu ifade ederek, yayınladığı mesajda şunları kaydetti:
    "Kadınlarımız milletimizin aydınlık yüzüdür. Gerek aile gerek toplum içinde, birlikte ülkemizi iyiye ve güzele götürmenin en büyük onuru kadınlarımıza aittir. Toplumsal hayatta en büyük yük kadınlarımızın omuzlarındadır. Dünden bugüne kadınlarımızın gösterdiği fedakârlıkları hiç bir şekilde yadsıyamayız. Milletimizin aile yapısında kadının rolüne baktığımızda, karar verme mercilerinde onları görürüz.

    Anadolu topraklarında, Osmanlı beyliğini daha geniş coğrafyalara ulaştırmada yine onları görürüz. Hayme Ana"dan Nene Hatun"a, üç kıtaya yayılan Osmanlı"dan, cumhuriyetin temellerinin atılmasına kadar her dönüm noktasında yine kadınlarımızı görürüz.

    Dünyada eşi benzeri görülmemiş fedakarlıklar gösteren bizim annelerimiz, bizim eşlerimiz, bizim kardeşlerimizdir. Kadınlarımızın her alanda hak ettiği yerde olması için her türlü çalışmanın yapılacağını önemle belirtir, Kayserili tüm hanım kardeşlerimizin ve annelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutlarım, selam ve sevgilerimi sunarım.





    Yıldız: Kadınlar için her türlü çalışma yapılacak Yorumları