CHP kadınlara daha fazla yer verecek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (15:37)   Son Mesaj: 03-08-2011 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    03-08-2011

    CHP kadınlara daha fazla yer verecek

    CHP kadınlara daha fazla yer verecek


    CHP Grup Başkanvekili M. Akif Hamzaçebi, kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğini belirterek, “Bu konudaki atılımlarını CHP bu seçimde gösterecektir. Kadınlarımız listelerimizde daha çok yer bulacaktır” dedi.

    CHP Grup Başkanvekili M. Akif Hamzaçebi, Kocaeli ve Lüleburgaz örgütüne mensup kadınları TBMM'de kabul etti. Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nü kutlayan Hamzaçebi, şöyle dedi:
    "Türkiye Cumhuriyetin ilk yıllarında çok büyük adımlar atmıştı. Bugün geldiğimiz noktada gerek kadınların siyasette temsili gerekse sosyal hayatın, ekonomi hayatın, çalışma hayatın da yer alması ve temsili açısından Türkiye çok iyi durumda değil. Çalışma hayatında, ekonomi hayatında, sosyal hayatta kadınlar Cumhuriyetin ilk yıllarındaki ilerlemeyi yapabilmiş değil. Bu kadınlarımızın değil, yönetimin kabahatidir."

    -"KADINLAR SİYASETTE HAK ETTİĞİ YERE GELMELİDİR"-

    Kadınların siyasette hak ettiği yere gelmesi gerektiğini ifade eden Hamzaçebi, "Kadınlarımızın siyasette daha fazla yer sahibi olacağına inanıyorum. CHP"nin programı budur. Bu konudaki atılımlarını CHP bu seçimde gösterecektir. Kadınlarımız listelerimizde daha çok yer bulacaktır" dedi.

    Hamzaçebi, kadınlardan, Aile Sigortası Projesi"ni tüm vatandaşlara anlatmalarını isteyerek, "Finansman hazırdır. İktidar olduğumuzda bu program uygulamaya konulacaktır" dedi




    CHP kadınlara daha fazla yer verecek Yorumları