Dayısını ve yengesine öldüren kişi yakalandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (15:08)   Son Mesaj: 03-08-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    03-08-2011

    Dayısını ve yengesine öldüren kişi yakalandı

    Dayısını ve yengesine öldüren kişi yakalandı


    Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, ziyaretlerine geldiği dayısı ile yengesini öldürdüğü iddiasıyla aranan katil zanlısı genç, 4 ay sonra sahte kimlikle çalıştığı İstanbul'daki bir markette yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre, geçen yıl Kasım ayında İstanbul'dan Tomarza ilçesine bağlı Köprübaşı köyünde yaşayan dayısı İsmail Tekdemir'i (76) ziyarete gelen Y.S (29), tarlada dayısını arkasında pulluk takılı traktörle üzerinde geçerek, evde yemek hazırlayan yengesi Saniye Tekdemir'i de (73) boğazını keserek öldürmüştü.
    Olaydan sonra otostop çekerek köyden kaçan Y.S'nin yakınlarını teknik takibe alan güvenlik güçleri, zanlının İstanbul'da sahte kimlikle bir markette çalıştığını tespit etti.

    Y.S'nin bu kimlikle açtırdığı banka hesabından bir yakınının para çekmesi üzerine hareket geçen polis ekipleri, bu kişiyi takibe alarak zanlıyı çalıştığı markette yakaladı.

    Jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu yakalanan Y.S'nin, Kayseri'ye getirileceği öğrenildi.




    Dayısını ve yengesine öldüren kişi yakalandı Yorumları