Eski eşini 3 gün dolapta sakladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (15:07)   Son Mesaj: 03-08-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 454  

    03-08-2011

    Eski eşini 3 gün dolapta sakladı

    Eski eşini 3 gün dolapta sakladı


    Muğla’nın Fethiye ilçesinde 3 yıl önce ayrıldığı kocasını öldürdükten sonra parçalayarak derin dondurucuda saklayan kadın, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Foça Mahallesi"nde aynı evde yaşadığı eski kocası Cengiz Akbaş"ı öldürdüğü ve 3 gün derin dondurucuda sakladığı iddiasıyla cezaevinde bulunan Güler Eridirici(35), Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi"nde hakim karşısına çıktı. Yaklaşık 3 saat devam eden duruşma sonrasında mahkeme başkanı, yaklaşık 7 aydır tutuklu bulunan Eridirici"ye ilk duruşmada 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
    "SÜREKLİ DÖVÜP TEHDİT EDİYORDU"

    Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Güler Eridirici, eski eşinin sürekli kendisini dövdüğünü söyledi. Olay günü kendisinin evdeki eşyaları dışarıya çıkardığını ve Cengiz Akbaş"ın da bundan dolayı kendisine çok kızdığını anlatan Güler Eridirici, aralarında başlayan tartışmanın daha sonra kavgaya döndüğünü söyledi.

    Eşinin kendisini sürekli tehdit ettiğini, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını belirten Eridirici, mahkemeye verdiği ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı: "Evdeki kırık sehpaları dışarıya çıkarmama kızan Cengiz, eve gelerek beni dövmeye başladı. Kafamı duvarlara vuruyor ve sürekli hakaretler savuruyordu.

    Bir ara elinden kurtulup mutfağa kaçtım. Peşimden gelen Cengiz, elindeki falçata ile beni yaralamaya çalıştı. Ben ona karşı koymaya çalışırken parmaklarım kesildi. Bunun üzerine çekmeceden aldığım bıçağı kendisine savurmaya başladım. Gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ama şimdi çok pişmanım. Cengiz"in babası Selahattin Akbaş"tan çok özür diliyorum."

    Güler Eridirici"nin iki kardeşi ve oğluyla birlikte yedi tanığın dinlendiği duruşmada Eridirici"nin büyük oğlu, yaşadıkları evde en küçük bir sorunda şiddetli kavgalar yaşandığını anlattı.

    "CENAZE DİYE BİR BATTANİYE DOLUSU ET PARÇASI VERDİLER"

    Duruşmaya tanık olarak katılan Cengiz Akbaş"ın babası Selahattin Akbaş ise mahkeme heyetine verdiği ifadede; "Adli Tıp Kurumu"ndan cenazeyi alırken bir battaniyeye sarılı paramparça halini gördüm. Bir insan bir insanı öldürse de bu şekilde olmamalı. Sonuna kadar şikayetçiyim." dedi.

    Savcı sanığın ağır tahrik altında suçu işlediğini belirtti. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi ilk duruşmada davayı karara bağladı. Güler Erdirici"ye 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

    ESKİ EŞİNİ 3 GÜN DOLAPTA SAKLADI

    2010'un Ağustos ayında meydana gelen olayda Güler Eridirici, Foça Mahallesi 953. Sokak 38 numarada beraber yaşadığı eski eşi Cengiz Akbaş"ı bıçakla öldürmüş ve 6 parçaya ayırarak derin dondurucuda 3 gün boyunca saklamıştı. Akşam saatlerinde sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılan kadın, burada tedavi olurken kocasını öldürdüğünü doktorlara söylemiş, polisin kadının evine yaptığı aramada olay ortaya çıkmıştı.




    Eski eşini 3 gün dolapta sakladı Yorumları