8 Mart'ta ikinci sokak ortası kadın cinayeti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (15:07)   Son Mesaj: 03-08-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    03-08-2011

    8 Mart'ta ikinci sokak ortası kadın cinayeti

    8 Mart'ta ikinci sokak ortası kadın cinayeti


    Çanakkale'de Dünya Kadınlar Günü için toplanılan Cumhuriyet Meydanı’nın biraz ilerisinde, cezaevinden yeni çıktığı ve dilencilik yaptığı öğrenilen eşi tarafından bir kadının ekmek bıçağı ile boğazı kesildi.

    Tören alanının yaklaşık 150 metre yakınında, tartıştığı eşi tarafından boğazı kesilen Semiha Dikmen yoğun bakıma alındı.
    Şehrin en işlek caddelerinden Demircioğlu'ndaki Çanak Otel'in önünde, cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen T.D. (45) ile dilencilik yaptırdığı iddia edilen engelli eşi S.D. (41) tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine T.D.'nin, cebinde bulunan ekmek bıçağıyla eşinin boğazını kestiği öne sürüldü. Çevrede bulunanlar, olayı uzaktan ve korkuyla seyretti.

    Eşinin elinden kurtularak koşmaya başlayan S.D. ise ancak 100 metre gidebildi. Olduğu yere yığılan kadına, oradaki iskelede görevli trafik polisleri müdahale etti.

    Çok kan kaybeden S.D., cankurtaranla Çanakkale Devlet Hastanesi"ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Atar damarının kesildiğini belirten doktorlar, genç kadının durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. Olaydan sonra kaçan zanlı T.D. ise arka sokakta kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı.





    8 Mart'ta ikinci sokak ortası kadın cinayeti Yorumları