Mağazada üzerine çelik kapı düşen kız öldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (15:04)   Son Mesaj: 03-08-2011 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 965  

    03-08-2011

    Mağazada üzerine çelik kapı düşen kız öldü

    Mağazada üzerine çelik kapı düşen kız öldü


    Bursa'nın merkez Gürsu ilçesinde, bir mağazanın teşhir reyonundaki çelik kapının devrilmesi sonucu ağır yaralanan 5 yaşındaki kız çocuğu hastanede hayatını kaybetti.

    Demetevler Mahallesi 224. Sokak'ta ikamet eden Ertan ve Nagihan Taban çifti, evlerine çelik kapı taktırmaya karar verdi. Anne Nagihan Taban, 5 yaşındaki kızı Eslem'i yanına alarak, önceden sipariş verdiği çelik kapının takılmasını söylemek için Yenidoğan Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'nde çelik kapı satan teşhir mağazasına gitti.
    Anne, iş yeri görevlisiyle görüşürken küçük kız ise teşhir reyonunu gezmeye başladı. Bu sırada 5 yaşındaki Eslem Taban'ın üzerine çelik kapı düştü. Anne ve iş yeri sahibi çelik kapıyı kaldırarak çocuğu Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Eslem Taban, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Acı haberle sarsılan Taban çiftini yakınları sakinleştirmeye çalıştı. 5 yaşındaki Eslem'den geriye ise gülerek poz verdiği fotoğraf kaldı. Olayla ilgili başlatılan çok yönlü soruşturma sürüyor.




    Mağazada üzerine çelik kapı düşen kız öldü Yorumları