Öğrenciler karın tadını çıkardı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (12:54)   Son Mesaj: 03-08-2011 (12:54)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    03-08-2011

    Öğrenciler karın tadını çıkardı

    Öğrenciler karın tadını çıkardı


    İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Okullarında teneffüse çıkan öğrenciler, kartopu oynayıp, yağan karın keyfini çıkardı.

    Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından İstanbul dün akşam saatlerinden itibaren kar yağışının etkisi altına girdi. Kentin yüksek kesimleri beyaza bürünürken, şehir merkezinde de yer yer kar yağışı etkisini sürdürüyor.
    Sabah işlerine gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlar araçlarının üzerinde biriken karları temizlemek zorunda kaldı. Okan Dinçer isimli bir vatandaş, "Beklediğimiz kış sonunda geldi. Biz hazırlıklıyız, zincirimiz var. Allah kışa hazırlıksız yakalanan insanlara ve hayvanlara yardım etsin" dedi.

    Her zaman olduğu gibi bu kez de kar yağışına en fazla sevinen çocuklar oldu. Okullarında teneffüs zilinin çalmasıyla birlikte bahçeye çıkan öğrenciler, kartopu oynayıp, yağan karın keyfini çıkardı.







    Öğrenciler karın tadını çıkardı Yorumları