Milli Eğitim Müdürü öğretmenleri kurtardı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (12:54)   Son Mesaj: 03-08-2011 (12:54)    Cevap: 0    Gösterim: 573  

    03-08-2011

    Milli Eğitim Müdürü öğretmenleri kurtardı

    Milli Eğitim Müdürü öğretmenleri kurtardı


    Van'ın Muradiye ilçesinde köy okullarını denetlemeye giden Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, kar ve tipi nedeniyle köyde mahsur kalan öğretmenleri kurtardı.

    Her gün farklı bir köy okulunu denetleyen Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, Şube Müdürü Şahyettin Müjde ile birlikte ilçeye 14 kilometre uzaklıktaki Gültepe Köyü İlköğretim Okulu'na gitti. Kar yağışı ve tipi nedeniyle köye ulaşamayan araç yarı yolda kalınca Şube Müdürü Şahyettin Müjde yürüyerek okula ulaştı.

    Ders saatinin bitmesine rağmen öğretmen ve öğrencilerin okuldan çıkamadığını gören Müjde, öğrencileri evlerine gönderdikten sonra öğretmenlerin servis aracına kadar gitmelerine yardım etti.
    Kadın öğretmenlerin çantalarını da taşıyan Müjde, zorlu bir yolculuktan sonra Milli Eğitim Müdürü Kütükçüoğlu'nun içinde bulunduğu araca ulaştı. Öğretmenleri almak için gelen servis aracının da mahsur kalması sonucu kurtarma çalışması başlatıldı. Servis aracının arkasında yolu açmaya çalışan sürücü, direksiyondaki Milli Eğitim Müdürü Kütükçüoğlu'nun makam şoförünün hızla geri gelmesiyle az daha kendi aracının altında kalıyordu.

    Uzun süren çalışmanın ardından öğretmenlerin servisi kardan kurtarılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu ve Şube Müdürü Şahyettin Müjde ise Adaklı Köyü İlköğretim Okulu'na geçti.






    Milli Eğitim Müdürü öğretmenleri kurtardı Yorumları