Zeybek: Başka çatı altında ittifak yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-08-2011 (12:36)   Son Mesaj: 03-08-2011 (12:36)    Cevap: 0    Gösterim: 572  

    03-08-2011

    Zeybek: Başka çatı altında ittifak yok

    Zeybek: Başka çatı altında ittifak yok


    DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, "Biz yeniden Demokrat Parti’nin, sağ değerlere inanan bütün siyasetçilerin ortak çatısı olduğunu söylüyoruz. Bizim başka çatı altında ittifak gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

    Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan"ın vefatının ardından gözler sağda ittifak çalışmalarına çevrildi.
    ANKA"ya konuşan DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Saadet Partisi ve Türkiye Partisi ile birlikte ittifak konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirtirken, ittifakın "çatısı" konusunda ise henüz bir uzlaşmanın olmadığı mesajını verdi.

    Şu anda müzakerelerin hangi çatı altında ittifak yapılacağı yönünde sürdüğünü kaydeden Zeybek şunları dedi:

    "İttifaka karşı isteksiz değiliz, ama biz ittifakın kendi çatımız altında olmasının daha uygun olacağını düşünüyoruz. Biz şu anda tek başımıza, Demokrat Parti olarak seçime girmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz ve bizim partinin daha doğru olacağını savunuyoruz. Biz yeniden Demokrat Parti"nin sağ değerlere inanan bütün siyasetçilerin ortak çatısı olduğunu söylüyoruz. İki büyük parti birleşti Demokrat Parti oldu. Bu bizim için çok önemli. Bizim başka çatı altında ittifak gibi bir düşüncemiz yok."




    Zeybek: Başka çatı altında ittifak yok Yorumları