Nebil İlseven istifa nedenini açıkladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (13:38)   Son Mesaj: 03-08-2011 (13:38)    Cevap: 0    Gösterim: 562  

    03-08-2011

    Nebil İlseven istifa nedenini açıkladı

    Nebil İlseven istifa nedenini açıkladı


    10 Ocak'ta CHP İstanbul İl Başkanlığı'na atanan Nebil İlseven, dün gece geç saatlerde duyulan istifasının nedenini açıkladı. Ilseven, Gürsel Tekin'e bir internet sitesinde yayınlanan haber üzerinden sert gönderme yaptı.

    CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından 10 Ocak"ta İstanbul İl Başkanlığı"na atanan Nebil İlseven'in dün gece geç saatlerde görevinden istifa ettiği duyurulmuştu. İlseven, istifasının nedenini basın toplantısyla açıkladı.
    İlseven, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e yakınlığı ile bilinen Gerçek Gündem internet sitesine de sert göndermeler yaptı.

    "Genel Merkez'le aramızda herhangi bir sorun olmamıştır. Bu istifayı böyle gösterenlerin Gerçek Gündem mi farklı gündem mi olduğunu takdirinize bırakıyoruz. Aynı sitede genel merkezin bizi uyardığı yazılıyor. Bu da gerçek dışıdır.

    Biz bu süreçte CHP'nin başarısı için en büyük özveri ile yola çıkmış insanlarız.

    Parti ile ilgili hiç bir sorunumuz yoktur. Bir internet sitesinde yazıldığı gibi olaylarla alakası yoktur.Yalnızca iki yönetim biriminin farklı yönetim anlayışlıdır. Tek seslilik için yapılmış bir istifadır."

    TEKİN: SORUN OLMAZ, YENİSİ ATANIR

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Sayın Nebil İlseven"in ayrılması sorun olmaz, yeni bir yönetim atanır" dedi.




    Nebil İlseven istifa nedenini açıkladı Yorumları