Deniz Baykal taciz iddiaları için ne dedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-08-2011 (10:37)   Son Mesaj: 03-08-2011 (10:37)    Cevap: 0    Gösterim: 632  

    03-08-2011

    Deniz Baykal taciz iddiaları için ne dedi

    Deniz Baykal taciz iddiaları için ne dedi


    Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Oda TV yazarı İklim Bayraktar’ın savcılık ifadesinde Baykal’ın kendisine tacizde bulunduğuna yönelik iddialar Baykal cephesinde büyük tepkiye yol açtı.

    Neşe Sarıdoğan'ın haberi

    CHP eski Genel Başkanı Baykal, taciz iddiası ve sonrasında parti içinde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak "Her şey ortada" derken, Baykal"a yakın isimler ise olayı, "Baykal"ı yeme girişimi" olarak niteledi
    Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Oda TV yazarı İklim Bayraktar"ın savcılık ifadesinde Baykal"ın kendisine tacizde bulunduğuna yönelik iddialar Baykal cephesinde tepkiye yol açtı. Taciz iddiasıyla ilgili açıklama yapmak istemeyen Deniz Baykal, star"ın sorusu üzerine, "Her şey ortada, gayet açık ve net. İnsanların sağduyusuna güveniyorum. Bir şey söylememe gerek yok" dedi. Taciz haberlerini okuduğunda ne düşündüğü sorusuna ise Baykal, "Aklı başında insan ne düşündüyse ben de onu düşündüm" demekle yetindi.

    ORGANİZE KOMPLO DEVAM EDİYOR

    CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan ise star"a yaptığı değerlendirmede, Baykal"a karşı organize bir komplo senaryosunun devam ettiğine inandıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Düzenli, intizamlı, bir yerlerden güç alan iç ve dış alçakça güçlerin birleşerek komploya devam ettiğini görüyoruz. İklim Bayraktar böyle bir ifade vermişse bu alçakça şerefsizce komplodur. Baykal"ı yemek isteyenler, nasıl yok ederiz diye her gün bir yem yapmaya çalışıyorlar. Komployu nefretle kınıyorum. Böyle bir şey asla olamaz. Kimse aklına getirmesin. Baykal öyle bir insan değil. Birileri kendini aklamak için temize çıkarmak için uydurmuş oldukları senaryoları gerçek gibi göstermek için Baykal gibi bir insanı öne sürüyor. Bunlara gereken cevabı vereceğiz."

    BELDEN AŞAĞI VURUŞLAR

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ise Ergenekon soruşturması kapsamında Oda TV"den çıktığı iddia edilen belgelerle CHP"nin bir şekilde konunun içinde çekilmeye çalışıldığını öne sürerek, "Bunların hepsi belden aşağı vuruşlar" dedi. Bir süre önce bir takım medya mensuplarının "Ergenekon"un siyasi kanadı dışarıda" sözleriyle CHP"yi kastettiklerini anımsatan Öztrak, "Bu belden aşağı vuruşlar CHP"yi etkilemez. CHP halkın gerçek gündemini dile getirmeye devam edecektir" diye konuştu.

    "Bunu yapanlara prim vermeyeceğiz"

    "Baykal sahipsiz değildir. Herkes haddini bilsin" diyen Savcı Sayan, Baykal"ın halkın içindeki desteğinin arttığı dönemde bunların yapılmasının anlamlı olduğunu öne sürdü. Alçakları ortaya çıkarmanın hükümetin görevi olduğunu öne süren Sayan, hükümet emniyet istihbarat güçleriyle ana muhalefet için komployu ortaya çıkaramıyorsa ülkem adına üzülürüm. Baykal böyle konulara önem vermez.

    Denizler köpeklerin ağız çırpmasıyla kirlenmez. Komplocular açığa çıkarılmalı, halk Kızılay meydanında yüzlerine tükürmelidir" diye konuştu. Öte yandan Baykal"ın yakın çevresine ise kaset olayından başlayarak kendisi hakkında ortaya atılan iddialar için "Bu şerefsizliklere prim vermeyeceğiz" dediği öğrenildi.

    Star




    Deniz Baykal taciz iddiaları için ne dedi Yorumları