Başbakan: 12 Haziranda milat yaşayacağız   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (17:37)   Son Mesaj: 03-07-2011 (17:37)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    03-07-2011

    Başbakan: 12 Haziranda milat yaşayacağız

    Başbakan: 12 Haziranda milat yaşayacağız


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''96 gün sonra biliyorsunuz tarihi bir seçimi gerçekleştireceğiz. İnşallah bu seçimle birlikte Türkiye Cumhuriyeti 100. kuruluş yıl dönümünün miladını yaşayacağız'' dedi.

    Erdoğan, Gazipaşa Havaalanında yağmur altında kendisini bekleyen vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı. Önemli bir projeyi daha 3-4 yıl içinde hayata geçireceklerini belirten Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:
    ''Öncelikle bu heyecanınıza, bu aşkınıza çok çok teşekkür ediyorum. Rahmet dolu bir günü sizlerle paylaşıyoruz. Biraz sonra Türkiye'den Kuzey Kıbrıs'a inşallah su hattını bağlıyoruz. Türkiye'den suyu Kuzey Kıbrıs'a denizin altından göndereceğiz. Yaklaşık 107 kilometrelik bir hat. Bunun 80 kilometresi denizin altından olacak. İnşallah böylesi başarılı projeyi 3 yıl ile 4 yıl arasında bitireceğiz ve bu vesileyle bugün buradayız.''

    12 Haziran milletvekili genel seçimlerine değinen Erdoğan, ''96 gün sonra biliyorsunuz tarihi bir seçimi gerçekleştireceğiz. İnşallah bu seçimle birlikte Türkiye Cumhuriyeti 100. kuruluş yıl dönümünün miladını yaşayacağız. Tabi ki Gazipaşa'dan da beklentilerimiz çok fazla. Gerek gençlik kolları başkanlarımızla gerek kadın kolları başkanlarımızla gerek teşkilatlarımızla çok çalışarak, bu mücadeleyi 12 Haziran akşamında alacağımız farklı bir neticeyle taçlandıracağız'' diye konuştu.

    Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler Gazipaşa Havaalanında bir süre dinlendikten sonra KKTC'ye yılda 75 milyon metreküp içme ve sulama suyu sağlayacak Alaköprü Barajı'nın temel atma törenine katılmak üzere Mersin'in Anamur ilçesine gitti.




    Başbakan: 12 Haziranda milat yaşayacağız Yorumları