Polisin gözü önünde işyerini soydu / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (17:07)   Son Mesaj: 03-07-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 605  

    03-07-2011

    Polisin gözü önünde işyerini soydu / VİDEO

    Polisin gözü önünde işyerini soydu / VİDEO


    Antalya'da güvenlik kulübesi ve polis merkezinin karşısında bulunan bir işyeri bir ay içerisinde iki kez soyuldu. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.



    Antalya'da Soğan ve Patates Hali'nde güvenlik kulübesi ve polis merkezinin karşısında bulunan bir işyerinde bir ay içerisinde iki kez soygun yapıldı.
    Kepez İlçesi Polis Merkezi ve güvenlik kulübesi önünde Patates Soğan Hali 175 numarasında bulunan bir işyerinde bir ay içerisinde iki hırsızlık olayı gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde patatesleri çalınan esnafın bu kez 75 bin TL'ye yakın çek ve senetleri çalındı. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

    ÖNCE PARMAKLIKLARI ARALADI SONRA İÇERİ GİRDİ

    Güvenilk kamerası görüntülerinde, akşam saatlerinde kafasında bere, ellerinde eldivenle işyerine gelen zanlı önce demir parmaklıklardan çıkmak istedi ardından parmaklıkları araladı. Sesin gelmesi ile birlikte olay yerinden giden zanlı daha sonra yeniden gelerek araladığı parmaklıklar arasından içeri girdi. Odaları tek tek dolaşan hırsız bir süre kasayı açmak için uğraştı daha sonra işyerine girdiği parmaklıklardan çıkarak olay yerinden uzaklaştı.

    GÜVENLİK İHMALİ VAR

    İşyerinde muhasebeci olarak çalışan Türker Akıncı, "20 metre ileride güvenlik kulübesi var. 1 ay içerisinde iki kez soyulduk. İlkinde güvenlik kamerasını kırıp soğan ve patates çalmışlardı. Bence güvenliğin ihmali var. Çek ve senetlerimiz gitti. Güvenlik kulübesi orada görev yapması lazım" dedi.







    Polisin gözü önünde işyerini soydu / VİDEO Yorumları