Emekli polisin eşi ile tartıştığı için öldürülmüş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (17:04)   Son Mesaj: 03-07-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 556  

    03-07-2011

    Emekli polisin eşi ile tartıştığı için öldürülmüş

    Emekli polisin eşi ile tartıştığı için öldürülmüş


    Kırıkkale’deki iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden optikçinin, emekli bir polis memurunun eşi ile tartıştığı için öldürüldüğü ortaya çıktı.

    İddiaya göre emekli polis memuru B.T.,"nin (55) eşi D. T., geçtiğimiz cuma günü gözlük almak için pasajda bulunan optikçiye girdi. D T., işyeri sahibi ve çalışanının birlikte kendisiyle tartışması sonucu tartaklandığını belirterek eşine söyledi.
    Bu duruma sinirlenen emekli polis memuru B.T., bugün fatura tahsildarı olarak çalıştığı işyerinden ayrılıp, optikçiye giderek tartışmaya başladı.

    Karşılıklı tartışma sonucu emekli polis memuru B.T., geri gelip işyerinden silahını alarak optikçi Murat Kaynatır'a (35) kurşun yağdırdı. Vücudunun üç yerine kurşun isabet eden Kaynatır ağır yaralandı, yanında çalışan Emrah Kaçmaz (24) ise bacağından yaralandı.

    Optikçi Murat Kaynatır ile çalışanı Emrah Kaçmaz 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Kaynatır, yolda 112 Acil Servis ekipleriyle hastanedeki doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

    Bacağından yaralanan Emrah Kaçmaz'ın ise tedavisi sürüyor. İşlediği cinayet sonrası kaçmaya çalışan zanlı B.T. polis tarafından gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.




    Emekli polisin eşi ile tartıştığı için öldürülmüş Yorumları