Kadınlar günü hediyesi evlatları oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-07-2011 (16:57)   Son Mesaj: 03-07-2011 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    03-07-2011

    Kadınlar günü hediyesi evlatları oldu

    Kadınlar günü hediyesi evlatları oldu


    Denizli'de eşinden boşandıktan sonra ikiz çocuklarını 15 yıl boyunca göremeyen anne, bir yerel gazetenin yayını sayesinde çocuklarına kavuştu.

    Havva Kiriş, 18 yaşındayken görücü usulüyle evlendi. Evlendikten 2 yıl sonra Mustafa ve Nanifer adını verdiği ikiz çocuklarını dünyaya getirip 3 yaşına kadar büyüten anne Kiriş, eşinden boşanmasıyla çocuklarından da ayrı kaldı.
    15 yıldır çocuklarını arayan Kiriş'in özlemi, Denizli'de yayın yapan bir yerel gazetenin haberiyle son buldu. Gazetenin yayınının ardından annesine ulaşan ikizlerden Nanifer Çakır, kardeşi Mustafa ve annesi Havva ile gazete binasında bir araya geldi. Gözyaşları arasında kucaklaşan anne ve çocukları çok mutlu olduklarını ifade etti.

    Eşinden boşandıktan sonra, ikizlerinin 3 yaşında çekilmiş fotoğraflarıyla özlemini gidermeye çalıştığını belirten anne Kiriş, çocuklarını çok aradığını ancak izlerini bulamadığını söyledi. Anne Kiriş, ''Her gün ve gece onları bulabilmek için dualar ediyordum, çok şükür çocuklarıma kavuştum. Onlar benim için en güzel kadınlar günü hediyesi oldu'' dedi.

    Nanifer Çakır, babasının bir arkadaşının gazetede, annelerinin kendilerini aradığı haberini gördüğünü, bu sayede gazeteden annesinin telefon numarasına ulaştığını söyledi. Çakır, ''Annemi 15 yıl sonra gördüm, hem mutluyum, hem heyecanlıyım'' dedi.




    Kadınlar günü hediyesi evlatları oldu Yorumları