Şebnem Kısaparmak kadınlara konser verdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (16:54)   Son Mesaj: 03-07-2011 (16:54)    Cevap: 0    Gösterim: 620  

    03-07-2011

    Şebnem Kısaparmak kadınlara konser verdi

    Şebnem Kısaparmak kadınlara konser verdi


    Sanatçı Şebnem Kısaparmak, Aksaray Nilüfer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine Aksaray’a gelerek konser verdi.

    Aksaray Kültür Merkezi'nde gerçekleşen program öncesinde bir konuşma yapan Nilüfer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Sametoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.
    Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy ise İslam dininin kadına verdiği önemden bahsederek tüm kadınların gününü kutladı.

    Sahneye sevgi gösterileri arasında çıkan Şebnem Kısaparmak, Aksaraylı kadınlarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Televizyon programını yaptığı sırada sahneye çıkma gibi bir düşüncesinin olmadığını aktaran Kısaparmak, ilk defa Aksaray"da sahneye çıktığını ifade ederek "Bu daveti kıramazdım.

    Nihayetinde Aksaray"da sahneye çıktım. Buraya geldiğim için çok mutluyum." dedi. Sevilen şarkılarını seslendiren Kısaparmak"a Aksaraylı hanımlar da eşlik etti.




    Şebnem Kısaparmak kadınlara konser verdi Yorumları