Şehit polis için Bakırköy'de tören   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (16:57)   Son Mesaj: 03-07-2011 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 619  

    03-07-2011

    Şehit polis için Bakırköy'de tören

    Şehit polis için Bakırköy'de tören


    Bakırköy'de geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Mustafa Yurter için görev yaptığı Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde tören düzenlendi.

    Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde görev yapan polis memuru Mustafa Yurter ile Serhat Aydoğmuş, dün saat 12.40 sıralarında Havuzlu Kavşak mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan polis memurlarından Mustafa Yurter, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu. Yurter için görev yaptığı Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği önünde tören düzenlendi.
    Törene şehit polisin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Hulusi Akar, meslektaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Şehit polisin ailesi tören boyunca gözyaşlarını tutamadı. Duaların okunduğu törenin ardından şehit polis memuru Mustafa Yurter'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine gönderildi.

    Öte yandan, aynı kazada yaralanan polis memuru Serhat Aydoğmuş'un hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.






    Şehit polis için Bakırköy'de tören Yorumları