Mustafa Kamalak: Biz bu ülke için varız   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (17:37)   Son Mesaj: 03-07-2011 (17:37)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    03-07-2011

    Mustafa Kamalak: Biz bu ülke için varız

    Mustafa Kamalak: Biz bu ülke için varız


    Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Biz bu ülke için varız, bu ülkenin harcı ve çimentosuyuz, şu an ülkemizin önünde işsizlik, yolsuzluk ve terör olayları gibi terör problemleri var. Bizim dışımızda bir partinin bu problemleri çözmesi mümkün değildir'' dedi.

    Kamalak, parti genel merkezinde yaptığı basın toplantısında, Genel Başkanlık görevini hakkıyla idare edecek donanıma sahip, arkadaşlarının olduğunu ifade etti. Necmettin Erbakan'ın cenazesinde kimi verilere göre 2 milyona yakın katılımcının olduğunu belirten Kamalak, Saadet Partisi adına cenazeye gelenlere teşekkür etti.
    28 Şubat sürecinde sadece Erbakan'ın değil Türk milletinin önünün kesildiğini ileri süren Kamalak, asıl itibarıyla bu süreçte milletin cezalandırıldığını savundu.

    Milli Görüşün yoluna devam edeceğini belirten Kamalak, ''Hocamız kendisini milletimize adamıştı, insanlığa adamıştı. Hocamızın tavsiyesi vasiyeti de budur'' dedi.

    Kamalak, 40 yıldır Erbakan'ın yanında bulunduğu çekirdek kadronun Saadet Partisi'nde olduğunu belirterek, bunların her birinin ayrı değere, dernek tecrübesine sahip kişiler olduğunu söyledi. Milli Görüş çizgisinin geleceğe daha bir güvenceyle daha bir azimle baktığını savunan Kamalak, 12 Martta yapılacak kongreye 2 bine yakın teşkilat mensubunun katılacağını belirtti.

    Kamalak, ''Biz bu ülke için varız, bu ülkenin harcı ve çimentosuyuz; şu an ülkemizin önünde işsizlik, yolsuzluk ve terör olayları gibi terör problemleri var. Bizim dışımızda bir partinin bu problemleri çözmesi mümkün değildir. Milli Görüş, bir alternatif değildir, bir çaredir. Eğer şu an Türkiye belli bir istikrara sahipse emin olun bu Milli Görüş sayesindedir. İşçiye, memura, emekliye kısacası emekçilere hiçbir iktidarın yüzde 50 zam yaptığınıza şahit oldunuz mu? Bunu ancak Milli Görüş yapar'' diye konuştu.

    Hedeflerinin ''yeniden Türkiye'' olduğunun altını çizen Kamalak, yeniden Türkiye'yi kurabilmenin iki temel unsuru olduğunu bunun için de milli ekonomi, ağır sanayi ve bu milletin ruh yapısına uygun milli eğitimin öncelikli olarak yapılandırılması gerektiğini sözlerine ekledi.




    Mustafa Kamalak: Biz bu ülke için varız Yorumları