Alkollü şahış kendini arabaların önüne attı / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (16:04)   Son Mesaj: 03-07-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 573  

    03-07-2011

    Alkollü şahış kendini arabaların önüne attı / VİDEO

    Alkollü şahış kendini arabaların önüne attı / VİDEO


    Gaziantep'te alkollü bir vatandaş kendini caddeden geçen arabaların önüne attı. Ayakta bile durmakta güçlük çeken sarhoş şahıs sürücülerin korku dolu dakikalar yaşamasına neden oldu.



    Gaziantep'te sabahın erken saatlerinde güvenlik kamerasına yansıyan alkollü vatandaşın tehlikeli hareketleri güldürürken düşündürdü. Adeta ölüme meydan okuyan alkollü şahıs kendini arabaların önüne attı.
    Üniversite Bulvarı üzerinde aşırı alkol alan bir şahıs kaldırım kenarına sızdı. Bir süre sonra ayılan şahıs yoldan geçen araçları durdurmaya çalıştı. Ayakta bile durmakta güçlük çeken sarhoş şahıs sürücülerin korku dolu dakikalar yaşamasına neden oldu.

    Araçların önüne kendini atan sarhoş şahısın hareketlerini anbean kaydeden güvenlik kamerası aşırı alkolün tehlikesini de bir kez daha gözler önüne serdi. Yolun ortasında zikzak çizen alkollü şahsa çarpmamak için otomobil sürücüleri bir ile bir geri manevra yapmak zorunda kaldı.

    Defalarca ezilme tehlikesi atlatan sarhoş şahıs görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Araçları durdurmaya çalışan alkollü şahıs daha sonra gözden kayboldu.







    Alkollü şahış kendini arabaların önüne attı / VİDEO Yorumları