Doğu Perinçek'ten haberlere yalanlama   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-07-2011 (15:36)   Son Mesaj: 03-07-2011 (15:36)    Cevap: 0    Gösterim: 655  

    03-07-2011

    Doğu Perinçek'ten haberlere yalanlama

    Doğu Perinçek'ten haberlere yalanlama


    İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Silivri L Tipi Cezaevi’nden avukatı aracılığıyla, basında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Perinçek'in açıklaması şöyle;

    "Basında "Oda TV"de ele geçirildiği belirtilen, "Doğu Perinçek"in uyarı ve telkinlerini" içerdiği söylenen "not" bütünüyle uydurmadır ve tipik bir "F polisi" imalatıdır.
    Doğu Perinçek hiç kimseye,

    - "Hanefi Avcı"nın ağzından Ergenekon"un boş bir dava olarak anlatılmasına yönelik bir telkinde bulunmamıştır.

    - "Nedim"in emniyet bağları önemli, Nedim ile Hanefi"nin Dink konusundaki görüş ayrılıkları gündem yapılmamalı" diye bir uyarıda bulunmamıştır.

    - Bunlar, Tayyip Erdoğan"ların "Gizli Karargahının" Belge İmal Merkezi"nde üretilen notlardır. Asılsız oldukları, diğer uydurma belgelerde olduğu gibi ortaya çıkacaktır.

    Kenan Butakın"ın Haberi Üzerine

    3 Mart 2011 Perşembe günü, Mustafa Balbay"ın bulunduğu F-3 hücrelerine saat 13:30"da nakledildim. Saat 16:30"da tekrar F-8 koğuşuna geri getirildim. Hücrelerden çıkarken kesinlikle, "Ankara"dan haber hızlı geliyor" diye bir şey söylemedim. "Cezaevi yöneticilerinin suç işlediklerini, bunun kameralarla saptandığını" belirttim. Balbay"a da "Seni buradan çıkaracağız" dedim. Uydurma haberin düzeltilmesini rica ederim.

    Saygılarımla."




    Doğu Perinçek'ten haberlere yalanlama Yorumları