Kar okulları da kapatacak mı? Vali açıkladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (13:54)   Son Mesaj: 03-07-2011 (13:54)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    03-07-2011

    Kar okulları da kapatacak mı? Vali açıkladı

    Kar okulları da kapatacak mı? Vali açıkladı


    İstanbul Valisi H. Avni Mutlu, beklenen kar yağışı nedeniyle tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, "Şu an itibariyle okulların tatil edilmesi gibi ek tedbirleri düşünmüyoruz. Ama yarın duruma göre değerlendirebiliriz" dedi.

    Bakırköy'de şehit polis memuru Mustafa Yurter için düzenlenen törene katılan Vali Mutlu, kar yağışı ve soğuk havaya ilişkin alınan tedbirlerle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mutlu, meteorolojinin İstanbul'u etkileyecek soğuk hava dalgasıyla ilgili bir uyarıda bulunduğunu hatırlatarak, "Biz de alınması gereken tüm tedbirleri aldık. Özellikle yarından itibaren gecenin ilerleyen saatlerinde 80-100 kilometreye ulaşan poyraz ve fırtına bekliyoruz. Gerek Valiliğimize, gerekse Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kurumlarla hazırlıklarımızı yaptık. Temennimiz yağışın çok fazla et kili olmaması" diye konuştu.
    Vali Hüseyin Avni Mutlu, vatandaşlara zorunlu olmadıkça özel araçlarını kullanmamaları uyarısında bulunarak, "Vatandaşlar toplu taşıma araçlarını kullansınlar. Şu an itibariyle okulların tatil edilmesi gibi ek tedbirleri düşünmüyoruz. Ama yarın duruma göre değerlendirebiliriz" dedi. Mutlu, Çatalca'da yer yer kar yağışı etkili olduğunu ifade ederek, AKOM ile birlikte hava koşullarını takip ettiklerini söyledi.




    Kar okulları da kapatacak mı? Vali açıkladı Yorumları