Milletvekilliği adaylığı için ilk istifa   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (10:37)   Son Mesaj: 03-07-2011 (10:37)    Cevap: 0    Gösterim: 700  

    03-07-2011

    Milletvekilliği adaylığı için ilk istifa

    Milletvekilliği adaylığı için ilk istifa


    Milletvekilliği aday adaylığı için bürokrasiden ilk istifa yaşandı. Türkiye'nin Melburn Konsolosu Vahit Özdemir AKP’den Nevşehir milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

    Konsolos Vahit Özdemir, ANKA"ya yaptığı açıklamada, milletvekilliği aday adaylığı için uzun yıllar bünyesinde çalıştığı Dışişleri Bakanlığı"ndaki görevinden istifa ettiğini bildirdi.
    Özdemir, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde bir nefer olarak hizmet edebilmek amacıyla memleketim Nevşehir'den AK Parti'den milletvekili adayı olabilmek için görevimden istifa ediyorum" dedi.

    35 yıllık diplomasi mesleğimde Belçika, İran, Almanya, Polonya, Gürcistan, Ukrayna ve ABD'de çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatan Özdemir, "Eğer, Cenab-ı Allah bana TBMM'ne girmeyi nasip ederse yurtdışında yaşayan 5 milyon vatandaşımızın sözcüsü olmağa çalışacağım. Tecrübemi Aziz Milletimin hizmetine sunacağım" diye konuştu.




    Milletvekilliği adaylığı için ilk istifa Yorumları