CHP ve AK Partililer yumruk yumruğa girdi!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-06-2011 (19:36)   Son Mesaj: 03-06-2011 (19:36)    Cevap: 0    Gösterim: 561  

    03-06-2011

    CHP ve AK Partililer yumruk yumruğa girdi!

    CHP ve AK Partililer yumruk yumruğa girdi!


    İzmir'de Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun birlikte katıldığı açılış töreninde Başbakan kürsüdeyken kavga çıktı. Tekmeler ve yumrukların konuştuğu kavgada masalar devrildi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu uzun süre sonra yan yana getiren İzmir'deki açılış töreninde AK Parti ve CHP'liler arasında kavga çıktı.
    Aliağa-Cumaovası Banliyö Hattı'nın açılış töreni aslında güzel başlamıştı, Başbakan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu tokalaştı. Kılıçdaroğlu kürsüde konuşurken Erdoğan'ın not tuttuğu gözlendi.

    Başbakan kürsüye geldiğinde ise CHP İzmir Gençlik Kolları'ndan bir grup 'Gavur İzmir'e hoş geldin, unutmadık' diyerek slogan atmaya başladı. Bunun üzerine salondaki AK Parti'liler ve CHP'liler birbirine girdi.

    Kavgada tekme ve tokatlar savruldu, masalar devrildi. Korumalar ve polis ekipleri kavgaya müdahale etti, CHP'lilerden birkaç kişi gözaltına alındı.

    Arbedenin ardından Erdoğan ve Kılıçdaroğlu birlikte banliyö trenine binerek ilk seferi gerçekleştirdi.

    NTVMSNBC




    CHP ve AK Partililer yumruk yumruğa girdi! Yorumları