Antalya'dan kemeralara yansıyan görüntüler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-06-2011 (20:07)   Son Mesaj: 03-06-2011 (20:07)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    03-06-2011

    Antalya'dan kemeralara yansıyan görüntüler

    Antalya'dan kemeralara yansıyan görüntüler


    Antalya Kent Güvenlik Sistemi Mobese kameralarına takılan görüntüler 'Dikkat Dikkatsizler Geliyor' uyarısı veriyor. İşte saniye saniye kameralara yansıyan kaza görüntüleri:



    Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kent Güvenlik Merkezinden izlenen şehrin değişik noktalarından yaklaşık 400 kameranın kaydettiği görüntüler trafikte sürücüler için 'Dikkat Dikkatsizler Geliyor' uyarısı veriyor. Kent merkezinde Mobese kameralarının, kırmızı ışık, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda meydana gelen kaza görüntüleri sürücüleri direksiyon başında bir kez daha düşünmeye çağırıyor.
    Mobese kameralarının kaydettiği kaza görüntüleri, polisin kazalar için alacağı tedbirlere de yön veriyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün gece-gündüz ayrımı olmaksızın Mobese kameralarının kaydettiği görüntülerin ilki Antalyaspor Alt geçidinde meydana geliyor. Atatürk Bulvarından, Sakıp Sabancı bulvarına hızla gelen bir otomobil önünde seyreden başka bir otomobile hızla arkadan çarpıyor. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken ikinci kaza ise Gazi bulvarından Vatan kavşağına girmek üzere olan bir araç, trafik lambalarına hızla çarparak geldiği yöne dönüyor. Üçüncü kaza ise Vatan kavşağında seyir halinde olan TIR, bir otomobil önüne takarak yaklaşık 5 metre sürükledikten sonra durabiliyor.

    Diğer bir kaza ise akşam saatlerinde yine Vatan kavşağında meydana geliyor. Kavşakta hızla gecen bir TIR, hareket eden bir yolcu minibüsünün önünden çarparak hızla geçiyor. Yine akşam saatlerinde hızına alamayan bir otomobil sürücüsü trafik lambalarına hızla çarparak sinyalizasyon direğini yerinden kopartıyor. Atatürk Bulvarı ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarının kesiştiği noktada meydana gelen kazada ise iki otomobil bir biriyle çarpışıyor. Kazalar sürücüleri biraz daha dikkatli olmaya davet ederken, kazalarda ölen yada yaralanan olmaması ise sevindirici.





    Antalya'dan kemeralara yansıyan görüntüler Yorumları