Üzerine kum yığını çöken işçi öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-06-2011 (20:06)   Son Mesaj: 03-06-2011 (20:06)    Cevap: 0    Gösterim: 583  

    03-06-2011

    Üzerine kum yığını çöken işçi öldü

    Üzerine kum yığını çöken işçi öldü


    Gaziantep'te, brikethanede ocağın önüne gelen parçayı çıkarmak isteyen bir genç, üzerine kumların çökmesi sonucu hayatını kaybetti. aylık evli olduğu öğrenilen A.D.'nin ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

    Edinilen bilgiye göre, Şahitkamil ilçesine bağlı Bedirkent Köyü'nde meydana gelen olayda, brikethanede çalışan 3 kardeşten 23 yaşındaki A.D., ocağın önüne gelen sert parçayı çıkarmak için kumla dolu bölüme girdi. A.D., sert cismi çıkarmak isterken bir anda çökme meydana geldi. Çökmenin etkisiyle A.D.'nin üzerine tonlarca kum yığıldı. Çevredeki vatandaşların kurtarma çalışmalarına, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sivil savunma ekipleri de katıldı. Yapılan çalışmanın ardından A.D.'nin cesedine ulaşıldı.
    Ocak içindeki kumların tekrar çökme ihtimaline karşı A.D.'nin cesedinin çıkarılması için iş makinelerinden yardım istendi. Olay yerine gelen bir iş makinesi yardımıyla güçlükle çıkarılan A.D.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cesedin çıkarılışı sırasında 3 aylık evli olduğu öğrenilen A.D.'nin ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




    Üzerine kum yığını çöken işçi öldü Yorumları