'42 No'ya polisi sokma kitaplıktaki CD'yi al'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-06-2011 (19:54)   Son Mesaj: 03-06-2011 (19:54)    Cevap: 0    Gösterim: 501  

    03-06-2011

    '42 No'ya polisi sokma kitaplıktaki CD'yi al'

    '42 No'ya polisi sokma kitaplıktaki CD'yi al'


    Yalçın Küçük'ün Ankara'daki evine giden polis, 11 No'lu dairede aramaya başladı, eski eşi Temrem Küçük'ün avukat ofisi olarak kullandığı Balgat'taki 42 No'lu daireye ise giremedi. Küçük'ün karısının gelinini uyardığı ortaya çıktı.

    Akşam gazetesinin iddiasına göre Prof. Dr. Yalçın Küçük'ün Ankara'daki iki adresi için arama kararı çıktı. Küçük'ün evine giden polis, 11 No'lu dairede aramaya başladı, eski eşi Temrem Küçük'ün avukat ofisi olarak kullandığı Balgat'taki 42 No'lu daireye ise giremedi.
    Dinlemelere takılan konuşmalara göre, Temren Küçük operasyon günü gelinini arayarak, 'Dursun'u yolladım oraya gitti. 11'i arasınlar ama 42'ye asla sokmasınlar. Adıma karar olmadan sokmayın. İlle de girerlerse nezaret et. Evde alarm var zaten' dedi.

    Gelini 'Direkt oraya gideyim. Arama kararı olmadan avukatsız şey yapmam derim' diye yanıt verdi. Küçük'ün ise şu ifadeleri kullandığı belirtiliyor:

    "Orada bir disk var onu istersen alıver. Çalışma odasında kitapların arasında bir ansiklopedi CD'si (judaika) film şeyi gibi çalışma masasının üstünde kitabın arasında onu al istersen ama sokma. Baro Başkanını arıyorum."

    AKŞAM




    '42 No'ya polisi sokma kitaplıktaki CD'yi al' Yorumları