Yalçın Küçük ve Yıldız adliyeye getirildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-06-2011 (12:56)   Son Mesaj: 03-06-2011 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 610  

    03-06-2011

    Yalçın Küçük ve Yıldız adliyeye getirildi

    Yalçın Küçük ve Yıldız adliyeye getirildi


    Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Yalçın Küçük ve Müesser Yıldız adliyeye getirildi. Yalçın Küçük ve Müyesser Yıldız'ın soruşturmayı yürüten savcılarca ifadesinin alınması bekleniyor.

    ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Yalçın Küçük ile Müyesser Yıldız, adliyeye sevk edildi.
    ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten savcılardan Zekeriya Öz'ün talebi üzerine İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi kararıyla gözaltına alınan Yalçın Küçük ile Müyesser Yıldız'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

    Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilerek, savcı ve hakimlerin giriş çıkış yaptığı kapıdan adliye binasına alınan Küçük ve Yıldız'ın soruşturmayı yürüten savcılarca ifadesinin alınması bekleniyor.

    DOĞAN YURDAKUL, COŞKUN MUSLUK VE SAİT ÇAKIR ADLİYEYE ÇIKARILDI

    ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Doğan Yurdakul, Coşkun Musluk ve Sait Çakır adliyeye sevk edildi.

    İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesinin kararıyla gözaltına alınan Doğan Yurdakul, Coşkun Musluk ve Sait Çakır'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

    Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine götürülerek savcı ve hakimlerin giriş çıkış yaptığı kapıdan adliye binasına alınan Yurdakul, Musluk ve Çakır'ın soruşturmayı yürüten savcılarca ifadesinin alınması bekleniyor.

    Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen 3 kişiden Coşkun Musluk'un, ''diktatörya'' şeklinde bağırdığı görüldü.

    ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltında bulunan Yalçın Küçük ve Müyesser Yıldız da sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti.

    Adliyeye dün sevk edilen gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık tutuklanmış, polis memuru Aydın Bıyıklı ile yazar İklim Bayraktar serbest bırakılmıştı.




    Yalçın Küçük ve Yıldız adliyeye getirildi Yorumları