Zeybek ile Batum birlikte halay çekti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-06-2011 (02:56)   Son Mesaj: 03-06-2011 (02:56)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    03-06-2011

    Zeybek ile Batum birlikte halay çekti

    Zeybek ile Batum birlikte halay çekti


    Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Ankara'da düzenenlenen ''Bayburtlular Gecesi''nde DP lideri Zeybek ile CHP Genel Başkan yardımcısı Süheyl Batum birlikte halay çekti.

    Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi'nde Ankara'daki Bayburtluları bir araya getiren geceye, DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, siyasetçiler, bürokratlar ve çok sayıda sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı.
    Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Bayram, genel seçimlerde, nüfusun azlığı nedeniyle illerinden bir milletvekilinin çıkacak olmasının kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.

    Nüfusun her geçen gün azalmasının suçunun kendilerinde olmadığını ifade eden Bayram, ''Bayburtlu'yu Bayburt'tan koparan yaşam koşulları ve ekonomik yetersizliktir'' dedi.

    Bayram, oluşturdukları ''Güçbirliği Platformu'' ile Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli ve İzmir'de siyasi partilerin Bayburtluları seçilebilecekleri bir yerde aday göstermeleri halinde, hangi parti olursa olsun o partiyi destekleyeceklerini bildirdi.

    Mustafa Topaloğlu ve Selami Şahin ile çok sayıda mahalli sanatçının sahne aldığı gecede, Bayburt Bar Ekibi de bir gösteri sundu.

    DP Genel Başkanı Zeybek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Batum ve geceye katılan çok sayıda misafir hep birlikte halay çekti.




    Zeybek ile Batum birlikte halay çekti Yorumları