İklim Bayraktar: Adalet tecelli etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-06-2011 (01:58)   Son Mesaj: 03-06-2011 (01:58)    Cevap: 0    Gösterim: 709  

    03-06-2011

    İklim Bayraktar: Adalet tecelli etti

    İklim Bayraktar: Adalet tecelli etti


    Nedim Şener ve Ahmet Şık ile birlikte gözaltına alınan İklim Bayraktar ile Aydın Bıyıklı ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Bayraktar, adliye çıkışında, "Adalet tecelli etti." dedi.

    'Ergenekon' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nedim Şener ve Ahmet Şık, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. İklim Bayraktar ile Aydın Bıyıklı ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Bayraktar, adliye çıkışında, "Adalet tecelli etti." dedi.
    'Ergenekon' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 kişi, Emniyet'teki işlemlerinin ardından Beşiktaş"taki İstanbul Adliyesi"ne sevk edildi.

    Savcı Zekeriya Öz tarafından sorgusu gerçekleştirilen Nedim Şener ile Ahmet Şık, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İklim Bayraktar ile Aydın Bıyıklı ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

    Serbest kalan İklim Bayraktar ile Aydın Bıyıklı, adliye çıkışında, "Adalete güveniyorduk. Adalet tecelli etti." şeklinde konuştu.

    İklim Bayraktar, çok yorgun olduğunu ve ailesini istemeden üzdüğü için üzgün olduğunu dile getirdi. Bayraktar, şantaj iddialarını yalanladı.




    İklim Bayraktar: Adalet tecelli etti Yorumları