Nedim Şener ve Şık'a tutuklama talebi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-06-2011 (01:58)   Son Mesaj: 03-06-2011 (01:58)    Cevap: 0    Gösterim: 594  

    03-06-2011

    Nedim Şener ve Şık'a tutuklama talebi

    Nedim Şener ve Şık'a tutuklama talebi


    Ergenekon operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve savcı Zekeriya Öz tarafından sorgusu yaklaşık 6 saat sorgulanan gazeteci Nedim Şener ile Ahmet Şık için tutuklama talebi çıktı.

    ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.
    ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık ile ilgili işlemler tamamlandı.

    Şener ve Şık daha sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

    23.10 SON DAKİKA

    ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen dört kişiden gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi.

    Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz tarafından sorgulanan Şener ve Şık, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, polis memuru Aydın Bıyıklı ile yazar İklim Bayraktar serbest bırakıldı.

    Ayrıntılar gelecek




    Nedim Şener ve Şık'a tutuklama talebi Yorumları