Bahçeli: Mübarek sus da kendini bir dinle   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-05-2011 (22:58)   Son Mesaj: 03-05-2011 (22:58)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    03-05-2011

    Bahçeli: Mübarek sus da kendini bir dinle

    Bahçeli: Mübarek sus da kendini bir dinle


    MHP lideri Bahçeli, ''(Başbakan) akşama kadar kendi yandaş medyasında konuşuyor. Mübarek insan bir sus da kendi söylediklerini dinle de ne kadarı doğru, ne kadarı yalan onu gör'' dedi.

    Bahçeli, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Hükümetin 8 yılı aşkın süreyi bulan 3 bin 126 gün ülke yönetiminde kaldığını ifade eden Bahçeli, ancak bu sürenin ''kayıp yıllar'' olduğunu savundu.
    AK Partinin iktidarı süresince bekleneni veremediğini iddia eden Bahçeli, şöyle konuştu:

    ''Siyasi edep, bu ülkeye hizmet edene saygı göstermeyi gerektirir. AKP'den önce de iktidarda olan hükümetler, bu ülkede gerekli hizmeti yapmıştır. Ancak sayın Recep Tayyip Erdoğan bu gerçeği kabul etmiyor. Sanki her şey onların döneminde başladı. Cenabı Allah onu özel olarak görevlendirdi, Türkiye'ye paraşütle inmiş. Sanki vatandaşların hepsi varlık içinde, aç, yoksul, işsiz yok gibi ballandıra ballandıra anlatıyor. Akşama kadar kendi yandaş medyasında konuşuyor.

    Mübarek insan, bir sus da kendi söylediklerini dinle de ne kadarı doğru, ne kadarı yalan onu gör.''

    Bahçeli, Türkiye'de yeni bir ses ve nefese ihtiyaç olduğunu söyledi. MHP olarak iktidara hazır olduklarını ifade eden Bahçeli, ''12 yıllık iktidar dönemine talibiz. İktidar olmak istiyoruz. Desteğinizi istiyoruz'' dedi.

    -KARATAŞ

    MHP Genel Başkanı Bahçeli, Karataş ilçesinde vatandaşlara hitabında da hükümeti eleştirdi. 12 Haziranda yapılacak seçimin önemine değinen Bahçeli, bu seçimlerin ülke için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, her siyasi partinin ve ona gönül verenlerin seçime önem vermesi gerektiğini kaydetti.

    Türkiye'nin iyi yönetilmediğini savunan Bahçeli, şunları söyledi:

    ''Türkiye önemli sıkıntılar içinde. Bunların aşılması lazım. 8 yıl önceki durumuzla şimdiki durumumuzu karşılaştırın. Çiftçilerin durumu içler acısı. Ürünlerini satamadıklarını söylüyorlar. Türkiye'de bir iktidar değişikliğine ihtiyaç var. Bu da darbeler, ara rejimlerle değil, seçimle sizin tercihinizle olmalı.''




    Bahçeli: Mübarek sus da kendini bir dinle Yorumları